Янним
(покроковий рецепт з фото)
Янним - гостра приправа корейського походження. Вона додається в салати, супи, другі страви або просто на бутерброди. Яннім надає стравам пікантний присмак.
Рецепт настільки простий, що його можна приготувати "мимохідь" . Занурив-прокрутив-переклав. А перекласти для подальшого зберігання краще в скляну ємність, герметично закрити і прибрати в темне місце.
- Перець чилі - 100 грам (червоний)
- Часник - 50 грам
- Паприка - 7 грам (солодка)
- Вода - 15 мілілітрів (кип'ячена)
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Перець очистіть від насіння і перегородок. Очистіть часник.
Перець і часник розріжте на кілька частин і викладіть в блендер.
Пробийте в пульсовом режимі протягом 1-2 хвилин до однорідної маси.
Приправа готова. Смачного!