Рецепт Яловичина по-монгольські (майстер клас) фото

Яловичина по-монгольські (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Говяжа вирізка , Часник , Імбир
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Солодке , Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Яловичина по-монгольські досить популярна в китайських ресторанах. Що, незважаючи на назву, це блюдо китайської кухні. М'ясо виходить ніжне, просочене соєвим соусом з гостро-солодким присмаком.

Опис приготування:

Готується це блюдо досить легко і швидко, в цьому вся"фішка" . Потрібно швидкість! Обсмажити тонкі скибочки м'яса, дати стекти зайвому маслу. Приготувати соус, додати м'ясо і довести соус до загусання, помішуючи в ньому слайси м'яса. Треба, щоб соус просяк кожен шматочок. Нижче докладний рецепт, як приготувати яловичину по-монгольські (майстер клас). Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яловичина - 400 грам
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Імбир - 1-2 чайних ложок (тертий)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 1 пучок
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо наріжте поперек волокон дуже тонкими скибочками. Цибулю і часник помийте, часник очистіть.
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 2
Скибочки м'яса обваляйте в крохмалі.
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з двох сторін протягом 1-2 хвилин на сильному вогні. Зніміть його зі сковороди і помістіть на паперові рушники або сито, щоб скло зайве масло.
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 4
В останньому масло додайте подрібнений імбир і часник, готуйте до появи аромату. Потім додайте цукор і соєвий соус, доведіть до кипіння.
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 5
Додайте м'ясо і готуйте до загустіння соусу, періодично помішуючи. В самому кінці додайте нарізану зелену цибулю, перемішайте і зніміть з вогню.
яловичина по-монгольські (майстер клас) - фото крок 6
Подають таке м'ясо зазвичай з відвареним рисом.

Схожі рецепти