Рецепт Яловичина по-італійськи фото

Яловичина по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яловичина по-італійськи вийде пряної і ніжною. У блюдо входить багато спецій, вино і овочі. Дуже добре підходить і до обіду, і закуски. Можна подавати і на свято. Гарнір підійде будь-який, ваш улюблений.

Опис приготування:

Яловичина по-італійськи повинна готуватися на оливковій олії, з хорошим італійським вином (в процесі приготування обов'язково собі потрібно налити келих), а подавати її варто з полентой.

Кориця і запашний перець вносять свою лепту в це м'ясне блюдо, створюючи унікальний букет смаку. М'ясо виходить ніжним, а болгарський перець і помідори надають кислинку. Пальчики оближеш!


  • Яловичина - 800-900 грам
  • Помідори у власному соку (банки) - 2 штуки (одна банка - 700 м)
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка (пучок) - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Вино червоне сухе - 0, 5-1 склянки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний - 0, 5 чайних ложки
  • Гвоздика - 4-5 штук
  • Яловичий бульйон - 1-2 склянок
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок (краще - оливкова)
  • Болгарський перець - 2 штуки
яловичина по-італійськи - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і часник. Лук наріжте невеликими кубиками, часник - пластинками.
яловичина по-італійськи - фото крок 2
2. Петрушку промийте і подрібніть. Змішайте з розмарином.
яловичина по-італійськи - фото крок 3
3. М'ясо наріжте шматочками як на гуляш. У каструлю влийте рослинного (оливкової) масла, нагрійте до середньої температури і обсмажте м'ясо до коричневого кольору. Краще смажити не всі м'ясо відразу, а порціями.
яловичина по-італійськи - фото крок 4
4. Обсмажену яловичину викладіть на окрему тарілочку шумівкою.
яловичина по-італійськи - фото крок 5
5. У сковороді, де смажилася яловичина, обсмажте нарізану цибулю, часник і подрібнену петрушку. Смажте, поки цибуля не стане м'яким.
яловичина по-італійськи - фото крок 6
6. Додайте корицю, гвоздику і запашний перець. Перемішайте, щоб спеції перемішалися. Потім покладіть в каструлю лавровий лист.
яловичина по-італійськи - фото крок 7
7. Влийте в каструлю склянку вина. Лопаткою перемішайте. Пройдіться по дну каструлі, щоб віддерти які прилипли спеції.
яловичина по-італійськи - фото крок 8
8. Коли вино з іншими інгредієнтами покипит протягом декількох хвилин і алкоголь вийде, додайте помідори і бульйон. Поверніть в каструлю і яловичину. Рідини повинно бути стільки, щоб воно покрила всі"з головою" . Помідори роздушіть ложкою або шумівкою прямо в каструлі.
яловичина по-італійськи - фото крок 9
9. Поки м'ясо гаситься, промийте і наріжте смужками болгарський перець.
яловичина по-італійськи - фото крок 10
10. Коли м'ясо стане м'яким і ніжним, покладіть в каструлю болгарський перець. Перемішайте.
яловичина по-італійськи - фото крок 11
11. Готуйте до м'якості болгарського перцю, а потім викладіть в Блюда.
яловичина по-італійськи - фото крок 12
12. Подавайте яловичина по-італійськи з полентой, макаронами, рисом або картоплею. Смачного!

Схожі рецепти