Яловичина під сирним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Тане в роті соковите м'ясо під сирним соусом з вершковими нотками сподобається всім. Можна приготувати його як для сімейного обіду, так і для святкової вечері. Отримайте заслужені компліменти!
Яловичину важко приготувати так, щоб вона стала м'якою і соковитою. Але цей рецепт мені сподобався своєю легкістю і кінцевим результатом.
Відварити м'ясо можна заздалегідь, а запекать- вже до обіду або вечері.
Подивіться, як легко приготувати яловичину під сирним соусом. А спробувавши однажни, ви точно закохаєтесь в цей рецепт. Готуйте з задоволенням!
- Яловичина - 1 кілограм
- Перець духмяний - 3 штуки (горошок)
- Лист лавровий - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Крем - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
- Кріп - 1 пучок
Опустіть м'ясо в киплячу воду, додайте запашний перець і лавровий лист, відваріть до готовності протягом 1, 5 годин.
Цибуля поріжте кубиками і обсмажте в розігрітій олії до прозорості.
Додайте борошно, стакан м'ясного бульйону. Гасіть на повільному вогні приблизно 10 хвилин.
Потім додайте сметану і тертий сир. Добре розмішайте і тушкуйте ще 5 хвилин.
Тим часом поріжте готове м'ясо шматочками, викладіть його у жароміцних форму.
Залийте м'ясо соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
Додайте паприку і подрібнений кріп. Подавайте готову страву гарячим, з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Смачного!