Рецепт Яловичина під сирним соусом фото

Яловичина під сирним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Тане в роті соковите м'ясо під сирним соусом з вершковими нотками сподобається всім. Можна приготувати його як для сімейного обіду, так і для святкової вечері. Отримайте заслужені компліменти!

Опис приготування:

Яловичину важко приготувати так, щоб вона стала м'якою і соковитою. Але цей рецепт мені сподобався своєю легкістю і кінцевим результатом.

Відварити м'ясо можна заздалегідь, а запекать- вже до обіду або вечері.

Подивіться, як легко приготувати яловичину під сирним соусом. А спробувавши однажни, ви точно закохаєтесь в цей рецепт. Готуйте з задоволенням!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перець духмяний - 3 штуки (горошок)
  • Лист лавровий - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 пучок
яловичина під сирним соусом - фото крок 1
Опустіть м'ясо в киплячу воду, додайте запашний перець і лавровий лист, відваріть до готовності протягом 1, 5 годин.
яловичина під сирним соусом - фото крок 2
Цибуля поріжте кубиками і обсмажте в розігрітій олії до прозорості.
яловичина під сирним соусом - фото крок 3
Додайте борошно, стакан м'ясного бульйону. Гасіть на повільному вогні приблизно 10 хвилин.
яловичина під сирним соусом - фото крок 4
Потім додайте сметану і тертий сир. Добре розмішайте і тушкуйте ще 5 хвилин.
яловичина під сирним соусом - фото крок 5
Тим часом поріжте готове м'ясо шматочками, викладіть його у жароміцних форму.
яловичина під сирним соусом - фото крок 6
Залийте м'ясо соусом і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
яловичина під сирним соусом - фото крок 7
Додайте паприку і подрібнений кріп. Подавайте готову страву гарячим, з улюбленим гарніром або свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти