Яловичина під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Таке чудове блюдо, як яловичина під шубою в домашніх умовах готується дуже просто. А результат того вартий - отримаєте в результаті соковите, ароматне і ситне гаряча страва до вашого гарніру!
Мені здається, що цей рецепт приготування яловичини під шубою ніби створений для тих, хто як і я, не уявляє своє життя без м'яса, але і одужувати не бажає. Тут же, якщо не їсти цю смакоту разом з картоплею або кашею, виходить блюдо з розряду роздільного харчування. Ось тільки тоді масло краще замінити на рослинне, і використовувати його поменше. Ну і яловичину взяти пісну, без жирка. А тепер розповідаю, як зробити яловичину під шубою!
- Яловичина - 400 грам
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
1. Фольгу розстеляємо на сковорідці, трохи змажемо розтопленим маслом. Викладаємо яловичину, порізану шматочками. Солимо, перчим, посипаємо приправами.
2. Кабачок і баклажан нарізаємо кружечками, не дуже тонко, але і не товщі, ніж 1 см. Баклажан можна поки що засолити, щоб не гірчить, а кабачок викладаємо поверх м'яса. Теж солимо.
3. Баклажан промиваємо від надлишків солі і гіркоти, викладаємо поверх кабачків. Масло розтоплюємо і поливаємо зверху нашу конструкцію.
4. Тепер краю фольги загортаємо досить щільно, і в розігрітій до 180 духовці запікаємо м'ясо 30-40 хвилин.
5. Ось таке ситне блюдо отримуємо. Смачного!