Рецепт Яловичина для запікання фото

Яловичина для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Яловичина - чудове нежирне, практично дієтичне м'ясо. В якості основної страви спробуйте, як приготувати яловичину для запікання. У вас вийде соковите, ніжне м'ясо на реберцях.

Опис приготування:

Зазначені спеції ви можете замінити своїми улюбленими. Рідкий дим, звичайно, є не у всіх, але з ним блюдо виходить дуже ароматним, тому купите, не пошкодуєте. Ребра готуються при невеликій температурі, але в фользі, завдяки цьому м'ясо гаситься у власному соку і просто тане в роті.

  • Яловичина (м'ясо на ребрах) - 1, 3-1, 4 кілограма
  • Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
  • Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 2 чайних ложки
  • Рідкий дим - За смаком
  • Соус "барбекю" - За смаком
1
Помийте ребра під проточною водою і повністю висушіть паперовими рушниками.
2
Збризніть м'ясо невеликою кількістю рідкого диму. Змастіть його оливковою олією з усіх боків.
3
Цибуля натріть на дрібній тертці. З'єднайте всі приправи і спеції, сіль і лушпиння кашу. Добре натріть м'ясо цією сумішшю.
4
Перекладіть м'ясо в вакуумний пакет і відправте маринуватися на 2 години в холодильник.
5
Викладіть ребра на деко, застелений фольгою. Зверху накрийте другим листом фольги і запечатайте краю.
6
Запікайте яловичину 3, 5-4 години при температурі 120 градусів. Потім злийте зайвий жир, змастіть м'ясо соусом"Барбекю" . Поверніть в духовку і підійміть температуру до 200 градусів на 10-15 хвилин.

Схожі рецепти