Рецепт Якщо курка на грузинській мові фото

Якщо курка на грузинській мові
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поєднання інгредієнтів в цьому грузинському страві може здатися вам дивним і незвичайним, але, повірте мені, таку приголомшливу курочку ви ще ніколи не пробували, неймовірно ніжну і ароматну.

Опис приготування:

Чим мені завжди подобалася грузинська кухня так це відмінний поєднанням інгредієнтів і великою кількістю ароматних спецій. Це рецепт приготування курки по-грузинськи не став винятком і тут ми можемо побачити незвичайне, але дуже вдале поєднання молоко, м'яти і шафрану. В цілому блюдо виходить настільки ніжним, соковитим і ароматним, що шматочки курки просто таять у роті, а соус з додаванням сиру відмінно доповнює їх. До того ж цей простий рецепт курки по-грузинськи дуже навіть легко зробити, тому ви обов'язково повинні приготувати це приголомшливе блюдо до наступного вечері, ваші домашні будуть приємно здивовані. Повірте мені, ви не дарма витратите час і продукти, адже цей дуже цікавий рецепт, безсумнівно, варто спробувати хоча б раз в житті.

  • Курка - 1 штука (велика )
  • Молоко - 1 літр
  • Сир - 400-500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Шафран сушений - 1 Чайна ложка
  • Струшуючи sushenaya - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
якщо курка на грузинській мові - фото крок 1
Курку гарненько промиваємо під холодною водою і нарізаємо на порційні шматки.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо на дрібні кубики.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 3
Тепер беремо каструлю об'ємом 4-5 літрів і викладаємо в неї нашу курку.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 4
Викладаємо до курки подрібнену цибулю і ставимо каструлю на повільний вогонь. Тушкуємо протягом 20-25 хвилин.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 5
Потім необхідно влити в каструлю літр молока, додати м'яту, шафран і посолити.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 6
Коли рідина в каструлі закипить, курку необхідно гасити ще хвилин 10.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 7
Поки курка гаситься, ми можемо нарізати сур кубиками зі стороною близько 1 см.
якщо курка на грузинській мові - фото крок 8
Тепер вимикаємо вогонь і висипаємо в каструлю сир. Після закінчення 5-7 хвилин необхідно ретельно перемішати вміст каструлі. Готову курочку подаємо з будь-яким гарніром і поливаємо соусом. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти