Якщо курка на грузинській мові
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання інгредієнтів в цьому грузинському страві може здатися вам дивним і незвичайним, але, повірте мені, таку приголомшливу курочку ви ще ніколи не пробували, неймовірно ніжну і ароматну.
Чим мені завжди подобалася грузинська кухня так це відмінний поєднанням інгредієнтів і великою кількістю ароматних спецій. Це рецепт приготування курки по-грузинськи не став винятком і тут ми можемо побачити незвичайне, але дуже вдале поєднання молоко, м'яти і шафрану. В цілому блюдо виходить настільки ніжним, соковитим і ароматним, що шматочки курки просто таять у роті, а соус з додаванням сиру відмінно доповнює їх. До того ж цей простий рецепт курки по-грузинськи дуже навіть легко зробити, тому ви обов'язково повинні приготувати це приголомшливе блюдо до наступного вечері, ваші домашні будуть приємно здивовані. Повірте мені, ви не дарма витратите час і продукти, адже цей дуже цікавий рецепт, безсумнівно, варто спробувати хоча б раз в житті.
- Курка - 1 штука (велика )
- Молоко - 1 літр
- Сир - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Шафран сушений - 1 Чайна ложка
- Струшуючи sushenaya - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком