Вовнянки відварні
(покроковий рецепт з фото)
Вовнянки можна і смажити, і тушкувати, і маринувати, але обов'язковою умовою завжди є їх отварка. Саме цей рецепт допоможе вам зробити це правильно і швидко.
Рецепт відварених волнушек гранично простий. Таку заготовку можна використовувати для смаження і маринування. Раджу спробувати загасити на вершковому маслі і додати сметани. Виходить дуже-дуже смачно!
- Вовнянки - 1 кілограм
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Спочатку ретельно промийте і вичистіть вовнянки, особливо під капелюшками.
2. Поставте кип'ятитися солону воду (з 1 L. Води 1 Ст. Ложка солі). У киплячу воду додайте волнушек і варіть близько півгодини.
3. Після відкиньте гриби в друшляк, і дайте воді стекти. Таким чином, заготовка зроблена!