Рецепт Вовнянки відварні фото

Вовнянки відварні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Вовнянки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Вовнянки можна і смажити, і тушкувати, і маринувати, але обов'язковою умовою завжди є їх отварка. Саме цей рецепт допоможе вам зробити це правильно і швидко.

Опис приготування:

Рецепт відварених волнушек гранично простий. Таку заготовку можна використовувати для смаження і маринування. Раджу спробувати загасити на вершковому маслі і додати сметани. Виходить дуже-дуже смачно!

  • Вовнянки - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
вовнянки відварні - фото крок 1
1. Спочатку ретельно промийте і вичистіть вовнянки, особливо під капелюшками.
вовнянки відварні - фото крок 2
2. Поставте кип'ятитися солону воду (з 1 L. Води 1 Ст. Ложка солі). У киплячу воду додайте волнушек і варіть близько півгодини.
вовнянки відварні - фото крок 3
3. Після відкиньте гриби в друшляк, і дайте воді стекти. Таким чином, заготовка зроблена!

Схожі рецепти