Рецепт Весняне різотто з томатами фото

Весняне різотто з томатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Крупи, Помідор, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Весняне різотто з томатами - одне з моїх улюблених страв з першими зеленими овочами. Воно так піднімає настрій, тому навчу і вас, як приготувати це красиве, поживна і корисна страва.

Я використовувала брокколі, зелений горошок і стручкову квасолю, але можна взяти будь-які зелені овочі, бобові та свіжу зелень.

Корисне, яскраве і ситне блюдо. Пробуйте на здоров'я!

  • Мал - 16-18 Ст. Ложок (для ризотто)
  • Помідори черрі - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Брокколі - За смаком
  • Горошок зелений - За смаком
  • Квасоля стручкова - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
весняне різотто з томатами - фото крок 1
1. Спочатку очистіть брокколі, горошок і квасоля. Якщо потрібно, наріжте на зручні шматочки і пробланшуйте овочі в киплячій солоній воді кілька хвилин, щоб вони стали трохи м'якше. Овочі процідіть і поки відкладіть в сторону, а відвар збережіть для приготування різотто.
весняне різотто з томатами - фото крок 2
2. Розріжте навпіл помідори черрі і обсмажте їх на сковороді з зубчиком часнику, додавши трохи оливкового масла і дрібку солі. Потім покладіть рис, обсмажте і його, влийте трохи киплячого овочевого відвару і варіть рис на помірному вогні, додаючи в міру википання киплячий відвар. Готуйте різотто, перемішуючи, сіль за смаком.
весняне різотто з томатами - фото крок 3
3. Майже в кінці приготування різотто, в окремій сковороді обсмажте зубчик часнику в невеликій кількості оливкової олії. Покладіть відварені зелені овочі, нарізану свіжу зелень, сіль, все перемішайте і прогрійте.
весняне різотто з томатами - фото крок 4
4. Готове різотто.
весняне різотто з томатами - фото крок 5
5. Можна подати 2 страви окремо.
весняне різотто з томатами - фото крок 6
6. Або разом, як вам більше до смаку. Смачного!

Схожі рецепти