Різотто весняне з редискою
(покроковий рецепт з фото)
Нарешті за вікном світить тепле сонечко, і щебечуть пташки, а це значить, що прийшла весна! Саме час додавати в наш раціон свіжі овочі, і сьогодні у нас в меню весняне різотто з редискою!
Цей рецепт приготування різотто весняного з редискою з'явився можна сказати випадково, коли минулої весни я як божевільна стала додавати свіжі овочі практично в усі страви. Пообіцявши чоловікові приготувати що-небудь смачне і незвичайне, я пішла в магазин і не змогла втриматися, щоб не купити яскравий і соковитий редис. Довго думала, що ж таке цікаве з ним зробити і зупинилася на різотто, тим більше що рис для нього якраз був удома. І ви знаєте, вийшло дуже навіть смачно! Смак у страви був такий свіжий і незвичайний, що чоловік прийшов в повний захват. А сьогодні я хочу поділитися своїм рецептом з вами і розповісти, як приготувати різотто весняне з редискою.
- Рис арборіо - 400 грам
- Редис - 100 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершки 35% жирності - 50-70 мілілітрів
- Сир твердий - 50 грам
- Бульйон курячий - 1, 5 L
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком