Рецепт Вершкове суфле фото

Вершкове суфле
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Іноді хочеться себе побалувати смачним десертом. Пропоную приготувати вершкове суфле в домашніх умовах і побалувати своїх близьких найніжнішим десертом.

Опис приготування:

У холодильнику є сир і згущене молоко, а ви не знаєте, що можна з цих інгредієнтів приготувати? Раджу зробити вершкове суфле в домашніх умовах і побалувати не тільки своїх домашніх, але і гостей.

  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Молоко згущене - 200 мілілітрів
  • Желатин - 15 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Сир творожий - 140 склянок
  • Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
вершкове суфле - фото крок 1
1. Насамперед залиште желатин для набухання. Ті часом вершки і згущене молоко змішайте і доведіть до кипіння. У мене на цю процедуру пішло близько хвилини.
вершкове суфле - фото крок 2
2. Прибравши з вогню відразу ж додайте до маси желатин. Заважайте все до повного його розчинення, після чого остудіть і додайте сир. Я все збивала міксером близько 8-10 хвилин.
вершкове суфле - фото крок 3
3. Форму (keksnicu) я покрила харчовою плівкою і вилила в неї масу. Поставте в холодильник на кілька годин. Максимум за 120 хвилин у вас вийде ніжне суфле.
вершкове суфле - фото крок 4
4. Перекладіть його на блюдо і посипте зверху какао-порошком. Також зверху можна прикрасити листям м'яти.
вершкове суфле - фото крок 5
5. Ось такими шматочками я нарізала і пригощала своїх домашніх. Вершкове суфле в домашніх умовах виходить надзвичайно ніжним і смачним. Всім раджу спробувати!

Схожі рецепти