Рецепт Вегетаріанська смажена риба фото

Вегетаріанська смажена риба
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир , Нори
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Хочу поділиться з вами цікавим рецептів. Я не є вегетаріанкою і до рецептом спочатку поставилася скептично. Але цікавість взяла верх. І результат мене вразив.

Опис приготування:

Ця закуска дійсно схожа на смажену рибу, причому дуже смачну і без кісток! Тепер це блюдо буде на моєму святковому столі дивувати гостей!


  • Сир - 100 грам (адигескій, сир, тофу або плавлений)
  • Норі, лист - 1 штука
  • Соєвий соус - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Куркума - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
вегетаріанська смажена риба - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Я взяла сир звичайний плавлений, він теж прекрасно підходить.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 2
2. Нарізаємо сир на шматочки.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 3
3. Листи норі ножицями ріжемо на смужки по ширині трішки більше сиру.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 4
4. Готуємо кляр. Борошно з'єднуємо з сіллю, kurkumoy, перцем меленим.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 5
5. Додаємо воду. Кляр розмішуємо виделкою.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 6
6. Кладемо на вологий лист норі шматочок сиру, загортаємо. Норі краще приклеюються коли трохи вологі, але не дуже мочіть, щоб не зіпсувати водорості.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 7
7. Ось такий виходить конвертик.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 8
8. Занурюємо в кляр.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 9
9. Паніруємо в манній крупі з усіх боків.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 10
10. Шматочок готовий до смаження.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 11
11. Обсмажуємо на рослинному маслі з усіх боків швидко на сильному вогні.
вегетаріанська смажена риба - фото крок 12
12. Вегетаріанська риба готова. Зніміть зі сковороди, прикрасьте зеленню і подавайте до столу теплою.

Схожі рецепти