Вегетаріанська смажена риба
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться з вами цікавим рецептів. Я не є вегетаріанкою і до рецептом спочатку поставилася скептично. Але цікавість взяла верх. І результат мене вразив.
Ця закуска дійсно схожа на смажену рибу, причому дуже смачну і без кісток! Тепер це блюдо буде на моєму святковому столі дивувати гостей!
- Сир - 100 грам (адигескій, сир, тофу або плавлений)
- Норі, лист - 1 штука
- Соєвий соус - За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Куркума - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Манна крупа - 2-3 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти. Я взяла сир звичайний плавлений, він теж прекрасно підходить.
2. Нарізаємо сир на шматочки.
3. Листи норі ножицями ріжемо на смужки по ширині трішки більше сиру.
4. Готуємо кляр. Борошно з'єднуємо з сіллю, kurkumoy, перцем меленим.
5. Додаємо воду. Кляр розмішуємо виделкою.
6. Кладемо на вологий лист норі шматочок сиру, загортаємо. Норі краще приклеюються коли трохи вологі, але не дуже мочіть, щоб не зіпсувати водорості.
7. Ось такий виходить конвертик.
8. Занурюємо в кляр.
9. Паніруємо в манній крупі з усіх боків.
10. Шматочок готовий до смаження.
11. Обсмажуємо на рослинному маслі з усіх боків швидко на сильному вогні.
12. Вегетаріанська риба готова. Зніміть зі сковороди, прикрасьте зеленню і подавайте до столу теплою.