Вегетаріанська риба в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанська риба в клярі готується зовсім не з риби, а зі звичайного адигейського сиру і водоростей норі. Блюдо відмінно підходить на сніданок або обід, поєднуючись з будь-якими гарнірами. Спробуйте!
Приготуємо вегетаріанську рибу в клярі в домашніх умовах. Загортаємо скибочки сиру в водорості норі, змащені соєвим соусом. Вмочуємо" вегетаріанську рибу" в кляр і обсмажуємо на оливковій олії. Подаємо разом з гарніром або як самостійну страву. Хай щастить!
- Сир адигейський - 1 штука (головка)
- Водорості норі - 8 штук
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - За смаком
- Вода - 100 мілілітрів
- Кефір - 100 мілілітрів
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Перець - За смаком
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Кефір змішуємо з водою.
Додаємо борошно, сіль, перець і цукор. Ретельно все перемішуємо, до однорідної маси. Соду додаємо, безпосередньо перед смаженням.
Сир нарізаємо тонкими брусочками.
Листи норі розрізаємо навпіл і змащуємо соєвим соусом (трохи розведеним водою). Кладемо всередину сир і загортаємо.
Виходять такі трубочки.
Розігріваємо на сковороді олію. Рибу мачає в кляр і обсмажуємо з двох сторін, до красивого рум'яного кольору.
Смачного!