Смажена риба в клярі

Смажена риба в клярі
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 30 хв.
Смажена риба в клярі — відмінне блюдо для ледачих або поспішають людей. Готується швидко і легко, подається з будь-яким гарніром. Розповідаю і показую, як приготувати!

опис приготування:

ви переконаєтеся, що смажена риба в клярі готується легко і швидко. У рецепті я так само відкрию вам один секрет, що допомагає "; закріпити" борошно на рибку. вийде нежирне, смачна страва. Подавайте з шматочком лимона, або полийте рибу лимонним соком перед подачею. сподіваюся, що рецепт смаженої риби в клярі вам сподобається!

  • філе tilyapii— 5 штук(Я готувала тіляпія. Ви ж можете взяти філе будь-якої іншої риби, за смаком. )
  • Пшеничне борошно— 70 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • свинець— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 70 грам
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
Смажена риба в клярі - фото крок 1 Розріжте риба на шматочки, щоб було зручніше смажити. Змішайте борошно і сіль. Обваляйте рибу в борошні і викладіть на тарілку. Поставте її в морозильну камеру на 10 хвилин. Тоді борошно добре прилипне до риби.

Смажена риба в клярі - фото крок 2 Трохи збийте яйце з водою. Приготуйте біля плити миски з правого боку (якщо ви правша). Найближча до плити — сухарі, потім яйце, після рибка. Таким чином ви уникнете крапель і крихт на столі.

Смажена риба в клярі - фото крок 3 Умочіть рибу в яйці, потім обваляйте в сухарях. І смажте на розпеченому оливковій олії. Сковороду краще вибрати з високими бортиками, щоб уникнути бризок. Смажте до появи рум'яної скоринки з обох сторін.

Смажена риба в клярі - фото крок 4 Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти

Смажена кольорова капуста в клярі

Смажена кольорова капуста в клярі

Смажена кольорова капуста в клярі — страва, які ви зможете приготувати на обід або вечерю. Капуста обсмажується з печерицями в соковитому і ароматному клярі. Блюдо добре поєднується зі свіжими овочами. опис приготування: Приготуємо смажену кольорову капусту в клярі в домашніх умовах. Обсмажте ...

читати далі
Смажена курка в клярі

Смажена курка в клярі

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати кращий кляр для курки. Курка вийде дуже хрусткою, ароматної і соковитою. Блюдо стане одним з ваших улюблених. приступаємо! опис приготування: Прекрасний варіант закуски а також основного блюда! До такої хрусткою і ароматною курочку відмінно підійд...

читати далі
Смажена тріска в клярі

Смажена тріска в клярі

Тріску можна приготувати по-різному, наприклад, зварити або загасити, але якщо ви хочете отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, тоді краще посмажити її в клярі по цій простому рецептом. опис приготування: У цьому простому рецепті смаженої тріски в клярі я розповім вам, як зробити рибу та...

читати далі
Навага, смажена на сковороді в клярі

Навага, смажена на сковороді в клярі

Одне з моїх улюблених рибних страв — це навага, смажена на сковороді в клярі. Риба володіє феноменальним смаком, і якщо засмажити її в клярі і подати з будь-яким гарніром…вийде неймовірно смачно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування наваги, смаженої на сковороді. Приділіть...

читати далі
Щука смажена в клярі

Щука смажена в клярі

Щука смажена в клярі — дешеве і швидке блюдо. особливо, якщо у вас чоловік рибалка. Моя подруга навчила мене готувати щуку смажену в клярі і я ділюся з вами її рецептом. Це просто! опис приготування: Щука смажена в клярі може подаватися на стіл з овочами, зеленню, з будь-яким гарніром. Це дуже...

читати далі