Рецепт Вегетаріанська картопляна запіканка фото

Вегетаріанська картопляна запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Картопля, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви

Іноді я стаю вегетаріанцем, як би це дивно не звучало. У ці дні я уникаю м'ясних і рибних страв. Трохи Разгружаю свій організм. Тому маю пару-трійку рецептів на цей випадок.

Але іноді до мене в руки попадаються незвичайні страви, які можна зробити з незвичних інгредієнтів. І якщо їх вдається дістати, то виходить дуже здорово. І в цей раз я хочу з вами поділитися тим, як приготувати вегетаріанську картопляну запіканку в мексиканському стилі. І для цього найкраще підійде батат, а не звичайна картопля.

  • Квасоля чорна консервована - 1 штука (банку)
  • Благословення - 1-2 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука (зелений консервований, банку)
  • Авокадо - 1 штука
  • Приправа для тако - 1 штука( пакетик)
  • Твердий сир - 100 грам(vegetarianskiy)
  • Оливки чорні - 6-8 штук
вегетаріанська картопляна запіканка - фото крок 1
Квасоля подрібніть в пюре. Покладіть його першим шаром в форму для запікання.
вегетаріанська картопляна запіканка - фото крок 2
Картопля почистіть, помийте і наріжте кружальцями. Розподіліть їх по квасолі. Зверху насипте приправу.
вегетаріанська картопляна запіканка - фото крок 3
Далі наріжте крупно цибулю і помідори. Розкладіть їх наступним шаром разом з перцем чилі. Потім натріть сир.
вегетаріанська картопляна запіканка - фото крок 4
Запіканку готуйте в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.
вегетаріанська картопляна запіканка - фото крок 5
До готової запіканці наріжте оливки (кільцями) і авокадо (кубиками). Смачного!

Схожі рецепти