Вегетаріанська картопляна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Іноді я стаю вегетаріанцем, як би це дивно не звучало. У ці дні я уникаю м'ясних і рибних страв. Трохи Разгружаю свій організм. Тому маю пару-трійку рецептів на цей випадок.
Але іноді до мене в руки попадаються незвичайні страви, які можна зробити з незвичних інгредієнтів. І якщо їх вдається дістати, то виходить дуже здорово. І в цей раз я хочу з вами поділитися тим, як приготувати вегетаріанську картопляну запіканку в мексиканському стилі. І для цього найкраще підійде батат, а не звичайна картопля.
- Квасоля чорна консервована - 1 штука (банку)
- Благословення - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука (зелений консервований, банку)
- Авокадо - 1 штука
- Приправа для тако - 1 штука( пакетик)
- Твердий сир - 100 грам(vegetarianskiy)
- Оливки чорні - 6-8 штук
Квасоля подрібніть в пюре. Покладіть його першим шаром в форму для запікання.
Картопля почистіть, помийте і наріжте кружальцями. Розподіліть їх по квасолі. Зверху насипте приправу.
Далі наріжте крупно цибулю і помідори. Розкладіть їх наступним шаром разом з перцем чилі. Потім натріть сир.
Запіканку готуйте в духовці при 200 градусах протягом 30-40 хвилин.
До готової запіканці наріжте оливки (кільцями) і авокадо (кубиками). Смачного!