Вечеря без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати вечерю без м'яса? Я задалася цим питанням, коли приїхали до нас в гості друзі-вегетаріанці. І чим же нагодувати трьох мужиків ситно і смачно, якщо не м'ясом? У нас була паста з овочами.
Подавайте макарони гарячими, тільки з пательні, зверху можете присипати тертим пармезаном. Рецепт розроблений таким чином, що він не втрачає смаку і аромату без м'яса. Гриби і помідори - старий добрий прийом для звичайних макаронів. Всі наші гості залишилися задоволені. Вечеря без м'яса - це не тільки корисно, але і смачно.
- Макаронні вироби - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Солодкий перець - 1 штука
- Гриби печериці - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Сухі італійські трави - За смаком
1
На розігрітій сковороді з маслом смажте подрібнену цибулю і часник, поки цибуля не стане прозорим. А в окремій каструлі відваріть макарони до напівготовності.
2
До цибулі відправте нарізаний кубиком перець і гриби. Все перемішайте і тушкуйте 5 хвилин. Після цього додайте порізані помідори, цукор, приправу, сіль і перець. Туди ж, в сковорідку, надішліть пасту і добре перемішайте всі інгредієнти. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 30 хвилин.
3
Подавайте пасту порційно. Зверху посипте свіжою рубаною зеленню.