Рецепт Варені яблука фото

Варені яблука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Простий рецепт приготування варених яблук - для тих, хто не може відязикати собі в солодкому, але стежить за фігурою. Ідеальний варіант для вегетаріанців. Розповідаю, як приготувати!

Опис приготування:

Що може бути краще, ніж гарненький десерт з вирослих у вашому саду фруктів? Не потрібно мучитися з духовкою, приготуванням тесту і т.Д. Яблука - одні з найкорисніших фруктів. Вони гарні в будь-якому вигляді. Вашій увазі рецепт варених яблук. Яблука вибирайте на свій смак. Пам'ятайте, що вони повинні бути твердими, інакше вони можуть сильно розваритися. Яблука також повинні бути соковитими, щоб пустити сік при варінні. Цей десерт дуже сподобається дітям.

Як приготувати варені яблука:

1. Помийте яблука, покладіть їх у каструлю, потім залийте водою. Варити яблука потрібно хвилин 30, вони повинні трохи розваритися, стати м'якими. У процесі варіння цукор.

2. Дайте готовим яблукам трохи охолонути.

Подавайте варені яблука политими соусом, який вийшов при їх варінні. Можете присипати їх цукровою пудрою або корицею до смаку. Також можна подавати варені яблука з морозивом. Смачного!


  • Яблука - 2 штуки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Цукор - - За смаком
Що може бути краще, ніж гарненький десерт з вирослих у вашому саду фруктів? Не потрібно мучитися з духовкою, приготуванням тесту і т.Д. Яблука - одні з найкорисніших фруктів. Вони гарні в будь-якому вигляді. Вашій увазі рецепт варених яблук. Яблука вибирайте на свій смак. Пам'ятайте, що вони повинні бути твердими, інакше вони можуть сильно розваритися. Яблука також повинні бути соковитими, щоб пустити сік при варінні. Цей десерт дуже сподобається дітям.

Як приготувати варені яблука:

1. Помийте яблука, покладіть їх у каструлю, потім залийте водою. Варити яблука потрібно хвилин 30, вони повинні трохи розваритися, стати м'якими. У процесі варіння цукор.

2. Дайте готовим яблукам трохи охолонути.

Подавайте варені яблука политими соусом, який вийшов при їх варінні. Можете присипати їх цукровою пудрою або корицею до смаку. Також можна подавати варені яблука з морозивом. Смачного!

Схожі рецепти