Рецепт В'ялені кабачки фото

В'ялені кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На полуденок
Заготовки

Всім любителям корисних, натуральних і смачних заготовок на зиму хочу запропонувати на пробу в'ялені кабачки. Недорого, просто і справді смачно. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!

Якщо кабачок молоденький, з нього досить просто зняти шкірку. У старого краще видалити також насіння. З одного середнього кабачка в готовому вигляді вийде баночка об'ємом 100 грам.

  • Кабачок - 1 штука
  • Цукор - 1/4 склянки (за смаком)
  • Лимонна кислота - 1/3 чайних ложки
в'ялені кабачки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
в'ялені кабачки - фото крок 2
Кабачок вимийте, обсушити, очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками.
в'ялені кабачки - фото крок 3
Додайте трохи лимонної кислоти.
в'ялені кабачки - фото крок 4
І цукор.
в'ялені кабачки - фото крок 5
Все перемішайте, накрийте тарілкою і залиште під невеликим пресом на 6-8 годин.
в'ялені кабачки - фото крок 6
Після злийте всю рідину, що утворилася.
в'ялені кабачки - фото крок 7
І підсушіть кабачки в духовці або сушарці.
в'ялені кабачки - фото крок 8
Я сушила при температурі 65 градусів приблизно 4 годину, але все залежить від розміру шматочків кабачків.
в'ялені кабачки - фото крок 9
Коли в'ялені кабачки готові, остудіть їх і складіть в чисту і суху баночку для зберігання.

Схожі рецепти