Рецепт Удон з яловичиною та овочами фото

Удон з яловичиною та овочами
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Якщо вам пощастило купити справжню китайську локшину удон - треба її використовувати правильно! Саме для таких випадків і існує цей простий рецепт локшини удон з яловичиною та овочами! Спробуйте!

Таке оригінальне блюдо, як удон з яловичиною і овочами в домашніх умовах насправді готується дуже просто. Ви можете озброїться цим класичним рецептом удон з яловичиною та овочами, щоб за такою ж технологією готувати інші страви. Наприклад, таким же способом я гасила рис з овочами і куркою, - Проте смачно вийшло! Так що рекомендую спробувати!

  • Локшина удон - 450 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Брокколі - 400 грам
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Вино біле сухе - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Бульйон - 1.2 склянки (можна замінити водою)
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
удон з яловичиною та овочами - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити яловичину. Солимо і перчимо до смаку.
удон з яловичиною та овочами - фото крок 2
2. Яловичину поки викладемо, додамо брокколі і обсмажити. А потім додамо бульйон або воду, цукор, і тушкуємо під кришкою до готовності. Потім викладаємо.
удон з яловичиною та овочами - фото крок 3
3. На цю ж сковороду додамо крохмаль, соєвий соус і вино. Готуємо локшину, як зазначено на упаковці, а потім згасимо в цьому соусі, щоб добре просочилася. Додамо спеції за смаком.
удон з яловичиною та овочами - фото крок 4
4. До локшині викладаємо м'ясо і капусту, перемішаємо, приправимо зеленню, і можна подавати!

Схожі рецепти