Тушкована капуста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Просте блюдо, але яке ідеально підійде для будь-якого прийому їжі - тушкована капуста в духовці. Рецепт простий, капуста вийде просто дивовижно смачною, відмінно підійде для поста.
Опис приготування:
Гасити капусту можна просто так, але за бажанням ви можете додати різні види овочів, гриби. Якщо страва не для пісного раціону, можна використовувати м'ясо або курку. Подавати тушковану капусту можна з будь-якими кашами або стравами з картоплі.
- Капуста - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Перецьь горошком - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Капусту наріжте дрібно, можна використовувати спеціальну тертку.
Перекладіть капусту в форму, додайте олію, лавровий лист і перець горошком. Духовку прогрейте до 200 градусів.
Через 20 хвилин дістаньте форму з духовки, перемішайте капусту, додайте сіль і перець. Гасіть капусту в духовці ще 1, 5 години періодично помішуючи.
Смачного!