Рецепт Тріска в тесті з солі фото

Тріска в тесті з солі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тріска в тесті з солі - ефектне, ароматне і смачне блюдо. Тісто з солі зберігає всі смаки і соки всередині, легко ламається, до того ж з такого тесту просто можна виліпити все, що душа забажає.

Опис приготування:

Як приготувати тріску в тесті з солі?

1. Спочатку приготуємо солоне тісто. Для цього в миску всипте борошно, влийте воду, вбийте яйця і замісити тісто. Якщо тісто вийшло рідким, додайте ще трохи борошна. Коли маса стане однорідною, всипте сіль і розтертий в руках лавровий лист. Заново замісіть.

2. Філе промийте і просушіть на паперовому рушнику. Важливо, щоб філе тріски добре просохла.

3. Перець розітріть в ступці.

4. Духовку дозволите нагріватися на 200 градусів.

5. Тісто з солі розкачайте до товщини 1-1, 5 см.

6. На розкачане тісто викладіть один шматочок філе шкіркою вниз, посипте його перцем, викладіть кілька гілочок чебрецю і гурток лимона.

7. Приправлений шматочок філе накрийте другим шматочком, шкуркою назовні.

8. Змастіть верхнє філе оливковою олією.

9. Тісто з солі - дуже еластичне. Виліпити з нього рибку.

10. Готову рибу викласти на застелений пергаментом деко.

11. Запікайте тріску в тесті з солі в розігрітій духовці протягом 25-27 хвилин.

Запам'ятайте, тісто з солі їсти не можна! Воно легко"відкривається" , зберігши для вас все найкраще всередині.

Смачного!

  • Філе тріски з шкірою - 4 штуки
  • Чебрець (гілочки) - 6-8 штук
  • Лимон - 2 скибочки
  • Перець чорний горошком - 8 штук
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль велика морська - 350 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Вода - 120 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Лавровий лист - 6-8 штук
Як приготувати тріску в тесті з солі?

1. Спочатку приготуємо солоне тісто. Для цього в миску всипте борошно, влийте воду, вбийте яйця і замісити тісто. Якщо тісто вийшло рідким, додайте ще трохи борошна. Коли маса стане однорідною, всипте сіль і розтертий в руках лавровий лист. Заново замісіть.

2. Філе промийте і просушіть на паперовому рушнику. Важливо, щоб філе тріски добре просохла.

3. Перець розітріть в ступці.

4. Духовку дозволите нагріватися на 200 градусів.

5. Тісто з солі розкачайте до товщини 1-1, 5 см.

6. На розкачане тісто викладіть один шматочок філе шкіркою вниз, посипте його перцем, викладіть кілька гілочок чебрецю і гурток лимона.

7. Приправлений шматочок філе накрийте другим шматочком, шкуркою назовні.

8. Змастіть верхнє філе оливковою олією.

9. Тісто з солі - дуже еластичне. Виліпити з нього рибку.

10. Готову рибу викласти на застелений пергаментом деко.

11. Запікайте тріску в тесті з солі в розігрітій духовці протягом 25-27 хвилин.

Запам'ятайте, тісто з солі їсти не можна! Воно легко"відкривається" , зберігши для вас все найкраще всередині.

Смачного!

Схожі рецепти