Рецепт Обробка, запечена в солі фото

Обробка, запечена в солі
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Ніжна, соковита і апетитна дорада, запечена в солі в домашніх умовах стане відмінним варіантом не тільки щоденного, але навіть святкового столу. Вона підійде до будь-якого гарніру і салату.

Опис приготування:

Цей надзвичайно простий рецепт припаде до смаку всім любителям швидких і смачних страв. Якщо ви ще на знаєте, як зробити дорада, запечену в солі, тоді запам'ятовуйте рецепт.

  • Сіль - 700 грам
  • Обробка - 2 штуки
  • Гілочки чебрецю - 10 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Білок - 1 штука
обробка, запечена в солі - фото крок 1
1. Варіантів, як приготувати дорада, запечену в солі існує кілька. Один з них - це використовуючи мокру сіль, як в даному випадку. Для цього в сіль потрібно додати яєчний білок і поступово вливати воду, щоб довести сіль до консистенції мокрого піску.
обробка, запечена в солі - фото крок 2
2. Приблизно половину солі викласти на деко, застелений фольгою, щільно притискаючи руками.
обробка, запечена в солі - фото крок 3
3. Рибку вимити, очистити від нутрощів і викласти на деко. У черевце помістити чебрець або іншу зелень за смаком, а також вкласти кілька скибочок лимона.
обробка, запечена в солі - фото крок 4
4. Зверху засипати другою половиною солі і відправити в розігріту духовку. Готується рибка близько 30-40 хвилин.
обробка, запечена в солі - фото крок 5
5. Завершуючи, запечена в солі в домашніх умовах готова, її потрібно акуратно дістати і очистити від солі. Подавати до столу з гарніром або овочами.

Схожі рецепти