Обробка, запечена з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування запеченої доради з лимоном до новорічного столу. Рецепт приготування середземноморської рибки зробить Ваше свято яскравим і незабутнім.
Така риба як дорада буде прикрасою будь-якого свята. Трави і спеції надають ніжному м'ясу риби особливу пікантність. Таку рибу дуже добре запікати.
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Обробка - 4 штуки
- Масла рослинного - 20 мілілітрів
- Столове біле вино - 100 мілілітрів
- Перець і сіль - - За смаком
- Пучок Петрушки - 1 штука
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Естрада - 1 Ст. Ложка
- Список Lavrovogo - 7-10 штук
- Часнику - 2 зубчики
1. В першу чергу розморожуємо рибу. Це займає приблизно годину. Потім під проточною водою її промиваємо, очищаємо, витрачати.
2. Подрібніть лавровий лист, естрагон і базилік. Можна в цю компанію додати свіжого розмарину. Петрушку подрібніть. Наріжте лимон, пропустіть через прес часник.
3. Просушіть рибу паперовим рушником, натріть сіллю зовні і всередині. Посипте перцем, травами, два-три кружечка лимона відправте в черевце.
4. Змастіть фольгу рослинним маслом, викладіть на неї часник, потім рибку, посипте петрушкою.
5. Полийте рибу вином і оливковою олією. Краї фольги бажано злегка загорнути всередину. Загорніть рибу (краї фольги - вгору) і викладіть на деко.
6. Хвилин на тридцять деко відправляємо в розігріту духову шафу, вогонь середній. Після рибу перекладаємо в тарілки і прикрашаємо лимоном.