Рецепт Обробка, запечена з лимоном фото

Обробка, запечена з лимоном
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рецепт приготування запеченої доради з лимоном до новорічного столу. Рецепт приготування середземноморської рибки зробить Ваше свято яскравим і незабутнім.

Опис приготування:

Така риба як дорада буде прикрасою будь-якого свята. Трави і спеції надають ніжному м'ясу риби особливу пікантність. Таку рибу дуже добре запікати.

  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Обробка - 4 штуки
  • Масла рослинного - 20 мілілітрів
  • Столове біле вино - 100 мілілітрів
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Базилік - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Естрада - 1 Ст. Ложка
  • Список Lavrovogo - 7-10 штук
  • Часнику - 2 зубчики
обробка, запечена з лимоном - фото крок 1
1. В першу чергу розморожуємо рибу. Це займає приблизно годину. Потім під проточною водою її промиваємо, очищаємо, витрачати.
обробка, запечена з лимоном - фото крок 2
2. Подрібніть лавровий лист, естрагон і базилік. Можна в цю компанію додати свіжого розмарину. Петрушку подрібніть. Наріжте лимон, пропустіть через прес часник.
обробка, запечена з лимоном - фото крок 3
3. Просушіть рибу паперовим рушником, натріть сіллю зовні і всередині. Посипте перцем, травами, два-три кружечка лимона відправте в черевце.
обробка, запечена з лимоном - фото крок 4
4. Змастіть фольгу рослинним маслом, викладіть на неї часник, потім рибку, посипте петрушкою.
обробка, запечена з лимоном - фото крок 5
5. Полийте рибу вином і оливковою олією. Краї фольги бажано злегка загорнути всередину. Загорніть рибу (краї фольги - вгору) і викладіть на деко.
обробка, запечена з лимоном - фото крок 6
6. Хвилин на тридцять деко відправляємо в розігріту духову шафу, вогонь середній. Після рибу перекладаємо в тарілки і прикрашаємо лимоном.

Схожі рецепти