Рецепт Обробка, запечена в духовці фото

Обробка, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Риба та морепродукти, Обробка
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Найпростіший спосіб приготувати дораду - це запекти її в духовці. Це під силу кожному, навіть не самому досвідченому кулінарові. Dorada сама по собі дуже смачний, так що особливо чаклувати над нею не потрібно.

Сьогодні я поділюся нехитрим способом приготування доради в духовці. Маслини, до речі, можна не додавати. Тоді у вас просто вийде дуже ніжна і ароматна рибка. Як на мене, запікання в духовці - кращий спосіб приготування доради, т.К. Риба залишається дуже м'якою і ніжною. Рекомендую!

  • Обробка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Маслини - 250 грам
  • Вино біле - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
обробка, запечена в духовці - фото крок 1
Дораду очистити, випатрати, промити і обсушити паперовими рушниками. Посолити і поперчити дораду зовні і всередині. Полити оливковою олією зверху, покласти лавровий лист в форму для запікання.
обробка, запечена в духовці - фото крок 2
Навколо доради рівномірно укласти маслини. Відправити в духовку, розігріту до 170 градусів, і запікати 20 хвилин.
обробка, запечена в духовці - фото крок 3
Під час запікання час від часу потрібно обливати рибку білим вином.
обробка, запечена в духовці - фото крок 4
Приблизно через 20-25 хвилин запікання (точний час приготування залежить від розміру риби) дістаємо з духовки і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти