Рецепт Форель, запечена в солі фото

Форель, запечена в солі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачне і корисне блюдо готується досить швидко і без всяких проблем. Таку рибу навіть до святкового столу не гріх подати.

Опис приготування:

Смачна і соковита риба без особливого клопоту до обіду, на обід. Та й до свята це смачне і корисне блюдо дуже навіть підійде. Приготувати його дуже просто - перед вами рецепт форель, запечена в солі з фото. Просто дотримуйтесь вказівок і у вас все вийде.

  • Форель - 2-3 кілограм
  • Сіль - 2-3 кілограм (можна звичайну кам'яну, можна морську)
  • Фенхель свіжий - 1 штука (можна замінити на цибулю свіжий і лимон)
форель, запечена в солі - фото крок 1
Рибу вимити і нафарширувати нарізаним фенхелем. Висипати на деко половину солі і укласти на сіль рибу.
форель, запечена в солі - фото крок 2
Засипати рибу сіллю, що залишилася, щоб риба виявилася повністю покрита.
форель, запечена в солі - фото крок 3
Запікаємо в духовці нагрітій до 220 градусів хвилин 30-40. Ось так виглядає риба після запікання. Знімаємо соляної панцир разом зі шкірою.
форель, запечена в солі - фото крок 4
Ось яке смачне і ароматне філе вийшло.

Схожі рецепти