Форель, запечена в солі
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і корисне блюдо готується досить швидко і без всяких проблем. Таку рибу навіть до святкового столу не гріх подати.
Смачна і соковита риба без особливого клопоту до обіду, на обід. Та й до свята це смачне і корисне блюдо дуже навіть підійде. Приготувати його дуже просто - перед вами рецепт форель, запечена в солі з фото. Просто дотримуйтесь вказівок і у вас все вийде.
- Форель - 2-3 кілограм
- Сіль - 2-3 кілограм (можна звичайну кам'яну, можна морську)
- Фенхель свіжий - 1 штука (можна замінити на цибулю свіжий і лимон)
Рибу вимити і нафарширувати нарізаним фенхелем. Висипати на деко половину солі і укласти на сіль рибу.
Засипати рибу сіллю, що залишилася, щоб риба виявилася повністю покрита.
Запікаємо в духовці нагрітій до 220 градусів хвилин 30-40. Ось так виглядає риба після запікання. Знімаємо соляної панцир разом зі шкірою.
Ось яке смачне і ароматне філе вийшло.