Рецепт Курка, запечена на солі в духовці фото

Курка, запечена на солі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви в пошуках простого рецепту приготування курки в духовці, то вам сюди! Мінімум ваших зусиль, максимум соковиті і ароматного курячого м'яса з ідеальною хрусткою скоринкою.

Опис приготування:

Курка, запечена на солі в духовці - це дивовижний рецепт! На сольовий подушці, курочка виходить з ідеальною хрусткою скоринкою, соковитим і ніжним м'ясом, в точну міру солоною і зовсім не жирної. Така пташка стане прикрасою святкового столу і не зажадає від господині великих зусиль.

Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати курку, запечену на солі в духовці.

  • Курка - 1800 грам
  • Сіль велика - 1 кілограм
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 2
Деко застеліть пергаментом, на нього покладіть сіль. Сіль візьміть кам'яну, НЕ йодованої.
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 3
Курку промийте, обсушити паперовим рушником. Ніжки зв'яжіть, на крильця одягніть по невеликому шматочку фольги.
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 4
Викладіть курку на сіль. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 5
Запікайте 70-80 хвилин.
курка, запечена на солі в духовці - фото крок 6
Курка на солі готова. М'ясо ніжне, соковите і в якійсь мірі дієтичне.
Смачного!

Схожі рецепти