Курка, запечена на солі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуках простого рецепту приготування курки в духовці, то вам сюди! Мінімум ваших зусиль, максимум соковиті і ароматного курячого м'яса з ідеальною хрусткою скоринкою.
Курка, запечена на солі в духовці - це дивовижний рецепт! На сольовий подушці, курочка виходить з ідеальною хрусткою скоринкою, соковитим і ніжним м'ясом, в точну міру солоною і зовсім не жирної. Така пташка стане прикрасою святкового столу і не зажадає від господині великих зусиль.
Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати курку, запечену на солі в духовці.
- Курка - 1800 грам
- Сіль велика - 1 кілограм
Підготуйте інгредієнти.
Деко застеліть пергаментом, на нього покладіть сіль. Сіль візьміть кам'яну, НЕ йодованої.
Курку промийте, обсушити паперовим рушником. Ніжки зв'яжіть, на крильця одягніть по невеликому шматочку фольги.
Викладіть курку на сіль. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікайте 70-80 хвилин.
Курка на солі готова. М'ясо ніжне, соковите і в якійсь мірі дієтичне.
Смачного!
Смачного!