Рецепт Тріска рожева фото

Тріска рожева
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Борошно , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Рожева тріска - дуже ніжна і соковита рибка. Готується вона легко. Пропоную варіант, як приготувати рожеву трску, обсмажену на сковороді в клярі. Буде дуже смачно, а приготування - на раз-два.

Опис приготування:

Я не кладу перець в кляр, так як для подачі зазвичай використовую соус з червоним перцем чилі. Але ви можете додати в кляр трохи чорного дрібно змеленого перцю.

Мабуть, це найпростіший рецепт тріски, але ця рибка настільки ніжна і смачна, що вона не потребує зайвих спеціях і витончених методах приготування.

  • Філе рожевої тріски - 450 грам
  • Борошно - 120 грам
  • Молоко - 60 мілілітрів
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
тріска рожева - фото крок 1
Рибку промийте, просушіть і поріжте невеликими шматочками. З'єднайте молоко, воду, сіль і соду. Змішайте з борошном віночком. Це буде кляр.
тріска рожева - фото крок 2
Розжарити сковороду з рослинним маслом. Кожен шматочок тріски умочіть в кляр.
тріска рожева - фото крок 3
Викладіть рибу на сковороду і смажте хвилин 7-8, перевернув один раз на другую сторону.
тріска рожева - фото крок 4
Подавайте рибу, прикрасивши овочами, з будь-яким соусом або гарніром.

Схожі рецепти