Рецепт Рожева бараняча нога фото

Рожева бараняча нога
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування святкової страви з баранячої ноги. М'ясо набуває ніжний рожевої колір.

Кількість порцій: 4-6
  • Бараняча нога - 1.5 кілограма (без кістки, перев'язана)
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Олія - - За смаком (не вершкове масло)
  • Томатне пюре - 1 Склянка
  • Йогурт - 1 літр
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Запашний перець - 5 штук
рожева бараняча нога - фото крок 1
Налийте йогурт в каструлю.
рожева бараняча нога - фото крок 2
Додати кукурудзяний крохмаль і яєчний білок. Віночком добре перемішайте.
рожева бараняча нога - фото крок 3
Готувати на повільному вогні протягом 5 хвилин. Дайте охолонути і зберігайте в холодильнику до запитання.
рожева бараняча нога - фото крок 4
Ножем, виконайте отвори в м'ясі.
рожева бараняча нога - фото крок 5
У них протолкніте заструганим зубчики часнику.
рожева бараняча нога - фото крок 6
Нагрійте оливкову олію у великій сковороді і покладіть м'ясо. Приправити перцем і сіллю.
рожева бараняча нога - фото крок 7
Обсмажуйте з усіх боків поки м'ясо не зміниться в кольорі.
рожева бараняча нога - фото крок 8
Додайте до м'яса, томатну пасту.
рожева бараняча нога - фото крок 9
Влейте йогурт.
рожева бараняча нога - фото крок 10
Роздробити запашний перець. І додайте до м'яса. Обваляйте гарненько м'ясо в соусі.
рожева бараняча нога - фото крок 11
Оберніть краю сковороди фольгою або тістом з води і борошна. Доведіть до кипіння на самій низькій температурі або в духовці при температурі 100 ° С і готуйте протягом 2-ух годин.
рожева бараняча нога - фото крок 12
Не перевищуйте температуру 100 ° С, це дозволить баранині залишатися рожевою не залежно від часу готування.
рожева бараняча нога - фото крок 13
Смачного.

Схожі рецепти