Рожева бараняча нога
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування святкової страви з баранячої ноги. М'ясо набуває ніжний рожевої колір.
Кількість порцій: 4-6
- Бараняча нога - 1.5 кілограма (без кістки, перев'язана)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Сіль, перець - - За смаком
- Олія - - За смаком (не вершкове масло)
- Томатне пюре - 1 Склянка
- Йогурт - 1 літр
- Яєчний білок - 1 штука
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Запашний перець - 5 штук
Налийте йогурт в каструлю.
Додати кукурудзяний крохмаль і яєчний білок. Віночком добре перемішайте.
Готувати на повільному вогні протягом 5 хвилин. Дайте охолонути і зберігайте в холодильнику до запитання.
Ножем, виконайте отвори в м'ясі.
У них протолкніте заструганим зубчики часнику.
Нагрійте оливкову олію у великій сковороді і покладіть м'ясо. Приправити перцем і сіллю.
Обсмажуйте з усіх боків поки м'ясо не зміниться в кольорі.
Додайте до м'яса, томатну пасту.
Влейте йогурт.
Роздробити запашний перець. І додайте до м'яса. Обваляйте гарненько м'ясо в соусі.
Оберніть краю сковороди фольгою або тістом з води і борошна. Доведіть до кипіння на самій низькій температурі або в духовці при температурі 100 ° С і готуйте протягом 2-ух годин.
Не перевищуйте температуру 100 ° С, це дозволить баранині залишатися рожевою не залежно від часу готування.
Смачного.