Рецепт Пасха рожева фото

Пасха рожева
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка

Великдень рожева готується також, як і будь-яка інша сирна паска, тільки в рецепт додають малинове варення. Сир беруть жирний, а варення має бути без сиропу. Виходить гарна паска!

Великдень рожева мені дуже подобається своїм незвичайним видом. Одного разу на свято я зробила кілька різнокольорових пасок. Спочатку змішала всі інгредієнти, а потім розділила на чотири частини масу і в кожну додала свій барвник і наповнювач (горіхи, родзинки, цукати)! Барвниками були какао, шоколад, морквяний сік і шафран, перетерта чорниця і малина. Кожну паску я за своїм прикрасила. Святковий стіл вийшов строкатим і ошатним, а паски різними і смачними. Кожну хотілося спробувати. А паска рожева вийшла найкрасивішою! Успіхів і приємного апетиту!

  • Сир - 1 кілограм
  • Сметана жирна - 200 грам
  • Малинове варення - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 14 склянок
  • Ванілін - За смаком
  • Вершкове масло - 150 грам
великдень рожева - фото крок 1
Сир потримати під гнітом ніч, а потім протерти його через сито.
великдень рожева - фото крок 2
Розмішати його зі сметаною і варенням.
великдень рожева - фото крок 3
Розтопити масло, додати яйце, цукор, ванілін. Теплим влити в сир.
великдень рожева - фото крок 4
Ізюм замочити, а потім обсушити і додати в сир.
великдень рожева - фото крок 5
Сир перекласти в форму покриту марлею. Закрити масу кінцями марлі і зверху поставити вантаж. Прибрати на добу в холод.
великдень рожева - фото крок 6
Великдень прикрасити. Смачного!

Схожі рецепти