Тофу з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тофу з овочами по-тайськи - просте приготування вегетаріанського страви з тофу і овочів в тайському стилі.
Кількість порцій: 2-3
- Тофу - 1 штука (упаковка)
- Суміш овочів - 2 склянки (морква, квасоля, кукурудза і т.Д.)
- Стручков зеленої цибулі - 4-5 штук
- Тайська червона паста каррі - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Лук-шалот і листя тайського базиліка - - За смаком (кілька, для завершення страви)
- Сіль - - За смаком
Вимити і нарізати всі овочі, в тому числі і зелену цибулю.
Розім'яти тофу і відставити, доки, в бік. Потім обсмажити овочі в нагрітому кунжутному маслі.
Через 5 хвилин готування, додати каррі.
Коли овочі добре присмажився додати тофу.
Гарненько все перемішайте і посоліть.
Додайте листя базиліка.
Перемішайте. І готуйте 2-3 хвилини.
Подавайте в гарячому вигляді, прикрасивши страву зеленою цибулею і листям базиліка. Смачного.