Рецепт Тофу з овочами фото

Тофу з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Тофу
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Час приготування: 40 хв.

Рецепт тофу з овочами по-тайськи - просте приготування вегетаріанського страви з тофу і овочів в тайському стилі.

Кількість порцій: 2-3
  • Тофу - 1 штука (упаковка)
  • Суміш овочів - 2 склянки (морква, квасоля, кукурудза і т.Д.)
  • Стручков зеленої цибулі - 4-5 штук
  • Тайська червона паста каррі - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Лук-шалот і листя тайського базиліка - - За смаком (кілька, для завершення страви)
  • Сіль - - За смаком
тофу з овочами - фото крок 1
Вимити і нарізати всі овочі, в тому числі і зелену цибулю.
тофу з овочами - фото крок 2
Розім'яти тофу і відставити, доки, в бік. Потім обсмажити овочі в нагрітому кунжутному маслі.
тофу з овочами - фото крок 3
Через 5 хвилин готування, додати каррі.
тофу з овочами - фото крок 4
Коли овочі добре присмажився додати тофу.
тофу з овочами - фото крок 5
Гарненько все перемішайте і посоліть.
тофу з овочами - фото крок 6
Додайте листя базиліка.
тофу з овочами - фото крок 7
Перемішайте. І готуйте 2-3 хвилини.
тофу з овочами - фото крок 8
Подавайте в гарячому вигляді, прикрасивши страву зеленою цибулею і листям базиліка. Смачного.

Схожі рецепти