Рецепт Тофу в ополонці фото

Тофу в ополонці
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Тофу , Нори
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Палички
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тофу в норі - справжній хіт веганскої кухні! На смак виходить, як смажена рибка. Водорості норі створюють той самий морський смак, а тофу імітують необхідну текстуру. Беріть рецепт на замітку, він ідеально підійде для пісного або веганскої раціону!

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати тофу в норі. Тофу для цього рецепта вибирайте щільніше, щоб брусочки тримали форму і не розсипалися. Листя норі краще розмочувати не в воді, а в соєвому соусі, так вийде ще смачніше.

  • Тофу - 300 грам
  • Норі - 2, 5 штуки
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Борошно - 2, 5 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
  • Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки
  • Спеції - 1/2 чайних ложки (для риби)
  • Куркума - 1 щіпка
  • Вода - 80-100 мілілітрів
тофу в ополонці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тофу в ополонці - фото крок 2
Тофу наріжте прямокутними брусочками товщиною 1-1, 5 см.
тофу в ополонці - фото крок 3
У харчовій контейнер налийте соєвий соус, додайте часниковий порошок і спеції для риби. Замаринуйте в цій суміші тофу мінімум на 30 хвилин.
тофу в ополонці - фото крок 4
Наріжте листи норі за розміром тофу. В мене на 4 брусочками йде 1 лист. Оберніть тофу в водорості.
тофу в ополонці - фото крок 5
Для клярі розведіть борошно і крохмаль з водою до консистенції сметани. Додайте щіпку куркуми для кольору.
тофу в ополонці - фото крок 6
Занурте кожен шматочок тофу в кляр. Обсмажте тофу з двох сторін на середньому вогні до хрусткої скоринки.
тофу в ополонці - фото крок 7
Блюдо готово, смачного!

Схожі рецепти