Тофу в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Тофу в клярі з вигляду нагадує рибні палички. Страва - ситне, швидко готується і підходить для вегетаріанців. Це - прекрасна гаряча закуска. Тофу паніруємо і обсмажуємо на маслі. Спробуйте!
Тофу в клярі - багате білком блюдо. Цей соєвий сир володіє нейтральним смаком, тому до нього підійдуть будь-які соуси - солодкі і солоні.
- Тофу - 340 грам
- Яйце або вегетаріанський замінник - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 4-6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4-6 Ст. Ложок
1. Наріжте тофу на шматочки-палички.
2. Опустіть палички у збите віночком яйце або замінник.
3. Панірують тофу в сухарях.
4. Нагрійте сковороду з маслом на середньому вогні. Викладіть тофу в паніровці і обсмажте до золотисто-коричневого кольору.
5. Подавайте тофу в клярі з улюбленим соусом. Смачного!