Тісто заварне
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати тісто заварне. Впевнена, кожної господині такий рецепт хоч раз знадобиться. Наприклад, коли ви вирішите приготувати своїм рідним профитроли або еклери! Це тісто - краще!
Цей простий рецепт тесту заварного підкорить вас з першої спроби, адже вся випічка з нього виходить легкої, пишною, ніжною і при цьому тісто добре тримає форму. Вона еластична, не надто кришиться. Словом, то, яким і має бути ідеальне заварне тісто! впевнена, вам сподобається цей рецепт! відкривайте його і дивіться, як приготувати тісто заварне.
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 150 грам
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйця - 5 штук

1. На маленькому вогні в сотейнику розтопіть масло, додайте воду, сіль і цукор, перемішайте. Знімаємо з вогню.

2. Додамо тепер борошно і перемішуємо швидко, щоб не було грудочок.

3. Тепер акуратно, по одному, вводимо яйця і швидко перемішуємо. Вам може знадобитися і більше, і менше яєць, вони ж бувають різними за вагою та розміром. Тісто має бути гладким, не дуже густим, але і не дуже рідким.

4. Готово! Тепер з цього тесту можна готувати ваші смачні шедеври!