Рецепт Тісто заварне фото

Тісто заварне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Заготовки

Розповім, як приготувати тісто заварне. Впевнена, кожної господині такий рецепт хоч раз знадобиться. Наприклад, коли ви вирішите приготувати своїм рідним профитроли або еклери! Це тісто - краще!

Цей простий рецепт тесту заварного підкорить вас з першої спроби, адже вся випічка з нього виходить легкої, пишною, ніжною і при цьому тісто добре тримає форму. Вона еластична, не надто кришиться. Словом, то, яким і має бути ідеальне заварне тісто! впевнена, вам сподобається цей рецепт! відкривайте його і дивіться, як приготувати тісто заварне.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 5 штук
тісто заварне - фото крок 1
1. На маленькому вогні в сотейнику розтопіть масло, додайте воду, сіль і цукор, перемішайте. Знімаємо з вогню.
тісто заварне - фото крок 2
2. Додамо тепер борошно і перемішуємо швидко, щоб не було грудочок.
тісто заварне - фото крок 3
3. Тепер акуратно, по одному, вводимо яйця і швидко перемішуємо. Вам може знадобитися і більше, і менше яєць, вони ж бувають різними за вагою та розміром. Тісто має бути гладким, не дуже густим, але і не дуже рідким.
тісто заварне - фото крок 4
4. Готово! Тепер з цього тесту можна готувати ваші смачні шедеври!

Схожі рецепти