Тісто для равіолі
(покроковий рецепт з фото)
Зібралися робити равіолі в домашніх умовах і шукаєте правильний рецепт тесту для равіолі? Ви його знайшли! розповідаю, як тісто для равіолі роблять професійні італійські кулінари.
Робити тісто для равіолі простіше простого, оскільки робиться воно всього з двох інгредієнтів - борошна і води. Що, саме так, ніяких яєць, ніякої солі, нічого зайвого. Тільки мука і вода. Однак борошно потрібно використовувати гарну, найвищого ґатунку. Тоді тісто для равіолі вийде ідеальним. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
Рецепт тіста для равіолі гранично простий. У миску просіваємо борошно. Невеликими порціями підливати воду, перемішуючи її з борошном.
Руками замішуємо еластичне тісто. Я вказав лише приблизні пропорції для тесту, все залежить від сорту борошна, тому орієнтуйтеся по результату. Тісто повинне вийти еластичним і щільним.
Власне, от і все. Тісто для равіолі готове. Тепер робіть начинку, потім розгортайте тісто, ліпіть і варіть равіолі - і приємного апетиту!