Рецепт Тілапія на грилі фото

Тілапія на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Риба та морепродукти, Тілапія
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На природу
Гарячі страви

Тілапія - одна з моїх улюблених риб. Особливо смачною виходить тілапія на грилі. Спробуйте, приправте за смаком і полийте лимонним соком. Вам сподобається.

Тілапія на грилі добре поєднується з салатом зі свіжих овочів і рисом. Легке і ситне блюдо. Тілапія не жирний рибка, тому сподобається і бажаючим схуднути. Так само в ній міститься багато білка, що робить її необхідним продуктом для всіх, я маю на увазі, і для дітей, і для літніх людей, і для вагітних. Ми часто готуємо тилапию на дачі, так само на переносному грилі, якщо збираємося в похід, особливо взимку. Так що універсальне блюдо - на всі пори року. Обсмажується на грилі вона швидко, більшу частину часу займає то, що тілапія обов'язково повинна полежати в холодильнику. Проявіть терпіння. Бажаю вам приємного апетиту.

  • Тілапія - 1-2 штук
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Приправи - За смаком
тілапія на грилі - фото крок 1
Razrezhyte tilapiyu, загорніть в харчову плівку і поставте мінімум на добу в холодильник.
тілапія на грилі - фото крок 2
Коли ви дістанете тилапию з холодильника, її необхідно добре промити в холодній воді. Обов'язково в холодній! Гаряча може сприяти появі бактерій.
тілапія на грилі - фото крок 3
Потім посоліть і поперчіть тилапию. Приправте вашими улюбленими спеціями.
тілапія на грилі - фото крок 4
Викладіть приправлену тилапию на гриль.
тілапія на грилі - фото крок 5
Тілапія на грилі готується до повної готовності. До скоринки.

Схожі рецепти