Тілапія на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Тілапія - одна з моїх улюблених риб. Особливо смачною виходить тілапія на грилі. Спробуйте, приправте за смаком і полийте лимонним соком. Вам сподобається.
Тілапія на грилі добре поєднується з салатом зі свіжих овочів і рисом. Легке і ситне блюдо. Тілапія не жирний рибка, тому сподобається і бажаючим схуднути. Так само в ній міститься багато білка, що робить її необхідним продуктом для всіх, я маю на увазі, і для дітей, і для літніх людей, і для вагітних. Ми часто готуємо тилапию на дачі, так само на переносному грилі, якщо збираємося в похід, особливо взимку. Так що універсальне блюдо - на всі пори року. Обсмажується на грилі вона швидко, більшу частину часу займає то, що тілапія обов'язково повинна полежати в холодильнику. Проявіть терпіння. Бажаю вам приємного апетиту.
- Тілапія - 1-2 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Приправи - За смаком

Razrezhyte tilapiyu, загорніть в харчову плівку і поставте мінімум на добу в холодильник.

Коли ви дістанете тилапию з холодильника, її необхідно добре промити в холодній воді. Обов'язково в холодній! Гаряча може сприяти появі бактерій.

Потім посоліть і поперчіть тилапию. Приправте вашими улюбленими спеціями.

Викладіть приправлену тилапию на гриль.

Тілапія на грилі готується до повної готовності. До скоринки.