Теплий салат з пастою і запеченими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите макарони? Пропоную урізноманітнити ваше меню теплим салатом з пастою і запеченими овочами. Овочі можна варіювати на свій смак і сезону: болгарський перець, кольорова капуста, баклажан і т.П
Соковиті запечені овочі та пікантна заправка відмінно поєднуються з макаронними виробами. Таке блюдо підійде для вегетаріанського і пісного столу. Із задоволенням ділюся з вами простим рецептом, як приготувати теплий салат з пастою і запеченими овочами. Приємних вам клопоту на кухні!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Кабачок - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Помідор черрі - 100 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки(1 ст.Л. Для запікання овочів; 3 ст.Л. В заправку)
- Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
Кабачок, морква і помідори вимийте. Кабачок і моркву очистіть, наріжте тонкими кружальцями. Овочі розмістіть на деку, збризніть оливковим маслом і поставте в розігріту до максимуму духовку на 15 хвилин.
Для заправки нам знадобляться: зернова гірчиця, соєвий соус, оливкова олія і лимонний сік.
Запечені овочі складіть в миску і накрийте кришкою або харчовою плівкою.
З'єднайте всі інгредієнти для заправки в мисці. Лук-шалот наріжте тонкими кільцями і опустіть в заправку.
Пасту відварити в киплячій підсоленій воді до готовності відповідно до інструкції на упаковці. Відкиньте на друшляк.
З'єднайте пасту з запеченими овочами, залийте заправкою і перемішайте. Смачного!