Рецепт Багет з запеченими овочами фото

Багет з запеченими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Капуста , Цукіні , Брюссельська капуста
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Брускетта
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Що якщо на обід вам зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу, а організм вимагає чогось овочевого і ситного одночасно. Тоді вам потрібно розглянути цей варіант. Він задовольнить обидва запиту.

Опис приготування:

Ідея страви проста і зрозуміла, але від цього не буде менш смачно. Всі інгредієнти підібрані так, щоб смаки і текстури один одного доповнювали. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати багет з запеченими овочами і сиром. Легкий перекус у французькому стилі чимось схожий на італійську брускетту.

  • Багет маленький - 2 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Болгарський червоний перець - 1 штука
  • Брюссельська капуста - 240 грам
  • Козиний сир - 30 грам
  • Майонез - 30 грам
  • Бальзамічний оцет - 30 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
багет з запеченими овочами - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти. Подрібніть часник. З лимона натріть цедру. Лук наріжте кільцями, перець - кубиками. Багет розділіть навпіл. Брюссельську капусту нарубати половинками, цукіні - полукружкамі.
багет з запеченими овочами - фото крок 2
2. Потім перець, капусту, цибуля і цукіні перекладіть на деко. Полийте овочі 2 ст. Ложками олії, посипте половиною часнику, сіллю і перцем.
багет з запеченими овочами - фото крок 3
3. Випікайте овочі протягом 20 хвилин при 220 градусах в духовці. Потім додайте трохи соку лимона і цедру, перемішайте.
багет з запеченими овочами - фото крок 4
4. В цей час обсмажте багет в маслі на сковороді з кожного боку по 2 хвилини.
багет з запеченими овочами - фото крок 5
5. Зробіть соус: часник, перець і сіль. Змастіть соусом багет. Потім викладіть овочі.
багет з запеченими овочами - фото крок 6
6. Зверху викладіть шматочки сиру. Полийте овочі оцтом. Смачного!

Схожі рецепти