Рецепт Паста з запеченими овочами фото

Паста з запеченими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Хоча паста - це одне блюдо, але як же багато існує варіантів його створення! Іноді інгредієнти гасяться відразу разом, часом макарони варяться окремо, а ще інгредієнти можуть запікатися. Читайте!

Сьогодні я познайомлю вас з тим, як приготувати пасту з запеченими овочами. Їх тут буде дуже багато, тому і смак вийде різноманітним. А ще подивіться, який гарний зовнішній вигляд вийшов, відразу порушується апетит! Як такого соусу тут немає, але трохи масла і соковиті плоди дадуть необхідну консистенцію.

  • Паста "фузилли" - 360 грам
  • Помідор черрі - 1 кілограм
  • Luk-salotų - 4 штуки
  • Cukini - 1 штука
  • Арахіс - 50 грам
  • Овечий сир - 100 грам
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Часник - 5 зубчиків
  • Цукор білий - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Кукурудза свіжа - 250 грам (очищена)
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 50 грам
  • Червоний перець пластівцями - 1 щіпка
паста з запеченими овочами - фото крок 1
1. На деко викладіть половинки помідорів, подрібнений часник і цибулю півкільцями. Полийте овочі маслом. Всипте сіль і цукор.
паста з запеченими овочами - фото крок 2
2. Потім випікайте овочі протягом 20 хвилин при 230 градусах в духовці.
паста з запеченими овочами - фото крок 3
3. Після цього до овочів додайте цукіні, нарізаний кубиками, і кукурудзу. Випікайте овочі ще 5 хвилин.
паста з запеченими овочами - фото крок 4
4. В цей час відваріть пасту до готовності в киплячій підсоленій воді.
паста з запеченими овочами - фото крок 5
5. Потім в каструлю викладіть макарони, овочі, олія, трави, горіхи, порваний базилік, перець і тертий сир.
паста з запеченими овочами - фото крок 6
6. Пасту добре перемішайте на невеликому вогні і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти