Паста з запеченими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хоча паста - це одне блюдо, але як же багато існує варіантів його створення! Іноді інгредієнти гасяться відразу разом, часом макарони варяться окремо, а ще інгредієнти можуть запікатися. Читайте!
Сьогодні я познайомлю вас з тим, як приготувати пасту з запеченими овочами. Їх тут буде дуже багато, тому і смак вийде різноманітним. А ще подивіться, який гарний зовнішній вигляд вийшов, відразу порушується апетит! Як такого соусу тут немає, але трохи масла і соковиті плоди дадуть необхідну консистенцію.
- Паста "фузилли" - 360 грам
- Помідор черрі - 1 кілограм
- Luk-salotų - 4 штуки
- Cukini - 1 штука
- Арахіс - 50 грам
- Овечий сир - 100 грам
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Часник - 5 зубчиків
- Цукор білий - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Кукурудза свіжа - 250 грам (очищена)
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Базилік - 50 грам
- Червоний перець пластівцями - 1 щіпка
1. На деко викладіть половинки помідорів, подрібнений часник і цибулю півкільцями. Полийте овочі маслом. Всипте сіль і цукор.
2. Потім випікайте овочі протягом 20 хвилин при 230 градусах в духовці.
3. Після цього до овочів додайте цукіні, нарізаний кубиками, і кукурудзу. Випікайте овочі ще 5 хвилин.
4. В цей час відваріть пасту до готовності в киплячій підсоленій воді.
5. Потім в каструлю викладіть макарони, овочі, олія, трави, горіхи, порваний базилік, перець і тертий сир.
6. Пасту добре перемішайте на невеликому вогні і подавайте. Смачного!