Теплий салат з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати теплий салат з цвітної капусти. Він може стати як доповненням до основної страви, так і замінити гарнір. Це ідеальний салат для повсякденного меню. Смачно і корисно!
Докладніше, як приготувати теплий салат з цвітної капусти, я розповім нижче. Цвітну капусту рекомендую використовувати тільки свіжу, не заморозку, вона зберігає свою форму і смак краще.
- Кольорова капуста - 300 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Селера черешкова - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Розберіть кольорову капусту на суцвіття. Відваріть в киплячій воді 1-2 хвилини, потім відкиньте на друшляк.

Перець наріжте тонкими смужками, селера і моркву кружечками, а часник дрібно порубати ножем. Обсмажте овочі в оливковій олії на сковороді 2-3 хвилини.

Додайте цвітну капусту. Приправте перцем і сіллю. Прогрійте ще одну хвилину.

В кінці посипте крупно посіченою зеленню і перемішайте. Перед подачею салат можна скропити лимонним соком.

Теплий салат з цвітної капусти готовий, приємного вам апетиту!