Телятина з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Телятина запікається з помідорами і чорносливом під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо красиво виглядає на святковому столі, так що якщо ви шукали, що приготувати, рекомендую саме цей рецепт!
До вашої уваги - простий рецепт приготування телятини з помідорами.
Телятина запікається з помідорами, чорносливом і сиром. Виходить м'ясна запіканка, дуже соковита і ароматна, завдяки спецій. На гарнір відварив картопля і приготував пюре. Гарного вам дня!
- Телятина - 300 грам
- Помідор - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Чорнослив - 7 штук (попередньо замочений у воді)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - За смаком
Ріжемо телятину порційними шматочками поперек волокон.
Злегка відбиваємо м'ясо. Часник пропускаємо через прес, змішуємо з цибулею, тертим на тертці і спеціями. Отриманою сумішшю обмазуємо м'ясо.
Чорнослив ріжемо шматочками і змішуємо з тертим сиром.
Додаємо майонез, ще раз перемішуємо.
Викладаємо м'ясо в силіконову форму, зверху - скибочки помідорів.
На помідори кладемо сирно-Чорносливовий масу. Запікаємо страву в духовці, температура 200 градусів.
Блюдо має запектися до красивої золотистої скоринки.
На гарнір у мене - картопляне пюре. Смачного!