Телятина в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Теляче м'ясо досить часто готують в пароварці, я ж пропоную вдосконалити рецепт і приготувати телятину, загорнуту в тісто. Блюдо виходить що треба! красиве, ситне і дуже смачне!
Розповім вам, як зробити телятину в пароварці цікавим способом. Потрібно буде замісити тісто і сформувати з нього ковбаски, в центр яких кладеться телячий фарш. Далі блюдо готується за допомогою пароварки (можна і в мультиварці). Гарного вам дня!
- Телятина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 350 грам
- Морквяний сік - 150 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Чебрець - 4 штуки (гілочки)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Морквяний сік вливаємо в сотейник, доводимо до кипіння.
У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю. По центру робимо поглиблення в борошні і вливаємо гарячий сік, швидко перемішуємо. Вимішуючи тісто, додаючи оливкова олія. Формуємо з нього кулю і загортаємо в харчову плівку. Даємо тісту 30 хвилин "для відпочинку" .
Телятину промийте та висушіть. За допомогою блендера або м'ясорубки зробіть фарш.
Подрібнюємо цибулину і з'єднуємо з фаршем. Солимо, перчимо і додаємо чебрець.
Розкачайте тісто на столі, розділіть його на 4 довгих ковбаски, кожну розкачати. На кожну розкатану ковбаску викладаємо начинку по всій довжині. Кінець zashtipиvaem.
Звертаємо смужки спіралькою. Дно пароварки змащуємо рослинним маслом, кладемо туди ковбаски і готуємо 30 хвилин. Перед подачею змастіть блюдо розтопленим вершковим маслом. Смачного!