Техаський Чилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування гострого м'ясної страви. Американська кухня.
Кількість порцій: 8
- indyushatina - 1 кілограм (фарш)
 - Цибуля - 1 штука (зелений, великий)
 - Томати - 2 штуки(2 банки, нарізані кубиками)
 - Квасоля - 1 штука (консервована )
 - Вода - 2 склянки
 - Порошок чилі - 2 Ст. Ложки
 - Орегано - 2 чайних ложки (листя)
 - Цибулина - 1 штука (велика)
 - Томатне пюре - 1 штука (у банку)
 - Квасоля - 1 штука (плямистий, у банку)
 - Томатна паста - 1 штука (у банку)
 - Яловичий бульйон - 8 чайних ложок
 - Кмин - 1 Ст. Ложка (мелений)
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Зелений перець - 1 штука
 

Складові:

Обсмажуємо фарш індичатини в великій каструлі.

Після чого додаємо цибулю і нарізану зелену перчик. Видавлюємо 3 зубчики часнику. Перемішуємо.

Тепер прийшов час додати всі інші інгредієнти. Перемішуємо і доводимо Чилі до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо протягом 1 1/2 годину. Помішуйте кожні 20 хвилин. Після того, як Чилі готовий, можна посипати вашим улюбленим сиром.