Техаський Чилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гострого м'ясної страви. Американська кухня.
Кількість порцій: 8
- indyushatina - 1 кілограм (фарш)
- Цибуля - 1 штука (зелений, великий)
- Томати - 2 штуки(2 банки, нарізані кубиками)
- Квасоля - 1 штука (консервована )
- Вода - 2 склянки
- Порошок чилі - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 2 чайних ложки (листя)
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Томатне пюре - 1 штука (у банку)
- Квасоля - 1 штука (плямистий, у банку)
- Томатна паста - 1 штука (у банку)
- Яловичий бульйон - 8 чайних ложок
- Кмин - 1 Ст. Ложка (мелений)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Зелений перець - 1 штука
Складові:
Обсмажуємо фарш індичатини в великій каструлі.
Після чого додаємо цибулю і нарізану зелену перчик. Видавлюємо 3 зубчики часнику. Перемішуємо.
Тепер прийшов час додати всі інші інгредієнти. Перемішуємо і доводимо Чилі до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо протягом 1 1/2 годину. Помішуйте кожні 20 хвилин. Після того, як Чилі готовий, можна посипати вашим улюбленим сиром.