Рецепт Тефтелі в листковому тісті фото

Тефтелі в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування тефтелей в листковому тісті - в допомогу кожному, хто хоче урізноманітнити своє меню і зварганити тюфтельки дещо незвичним способом. Рецепт нескладний, страва - дуже цікаве.

Опис приготування:

Блюдо саме по собі калорійне, але може бути і більш дієтичним - дивлячись яке м'ясо для фаршу ви виберете, тефтелі можуть бути більш-менш жирними. Поєднання яловичини зі свининою - найбільш оптимальний варіант. Для приготування тефтелей в листковому тісті спокійно можна використовувати готове пачковим тісто: для подібного рецепта воно нічим не гірше, ніж зроблене самостійно. Вершки краще вибирайте середньої жирності, знежирені використовувати не має сенсу.

Отже, рецепт тефтелей в тесті:

1. Цибулю чистимо ріжемо дрібно кубиками. Обсмажуємо на сковороді.

2. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину, додаємо обсмажену цибулю разом з маслом, а також крохмаль і спеції. Все добре перемішуємо.

3. Листкове тісто ріжемо на смужки середньої ширини (упаковку краще заздалегідь розморозити). Ми залишаємо на час.

4. Формуємо кульки з фаршу і обсмажуємо їх в олії.

5. Даємо тефтелі охолонути. Потім обгортали їх смужками тіста і змащуємо вершками. Відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-25 хвилин.

Готово! Подаємо тефтелі в листковому тісті зі сметаною. Смачного!


  • Яловичина - 200 грам
  • Готове листкове тісто (упаковка) - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Свинина - 150 грам
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
Блюдо саме по собі калорійне, але може бути і більш дієтичним - дивлячись яке м'ясо для фаршу ви виберете, тефтелі можуть бути більш-менш жирними. Поєднання яловичини зі свининою - найбільш оптимальний варіант. Для приготування тефтелей в листковому тісті спокійно можна використовувати готове пачковим тісто: для подібного рецепта воно нічим не гірше, ніж зроблене самостійно. Вершки краще вибирайте середньої жирності, знежирені використовувати не має сенсу.

Отже, рецепт тефтелей в тесті:

1. Цибулю чистимо ріжемо дрібно кубиками. Обсмажуємо на сковороді.

2. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину, додаємо обсмажену цибулю разом з маслом, а також крохмаль і спеції. Все добре перемішуємо.

3. Листкове тісто ріжемо на смужки середньої ширини (упаковку краще заздалегідь розморозити). Ми залишаємо на час.

4. Формуємо кульки з фаршу і обсмажуємо їх в олії.

5. Даємо тефтелі охолонути. Потім обгортали їх смужками тіста і змащуємо вершками. Відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-25 хвилин.

Готово! Подаємо тефтелі в листковому тісті зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти