Свинячий фарш з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Раніше для мене страви в духовці били чимось особливим. Мама готувала курку або фарш з картоплею і овочами тільки по святами. А зараз я роблю їх набагато частіше. Це один з останніх варіантів.
Нещодавно я дізналася про те, як приготувати свинячий фарш в духовці в кабачках. Блюдо виглядає шикарно: човники з овочів з помідорами і сиром. Воно підійде для будь-якого випадку. На гарнір подавайте рис або гречану кашу. Рецептом ви захочете користуватися багато разів, адже він підкорює своїм смаком відразу ж.
- Кабачок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідор - 2-3 штук
- Свинячий фарш - 400 грам
- Твердий сир - 60 грам
- Моцарелла - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком

Кабачки помийте і розріжте вздовж. З центру видаліть м'якоть.

Викладіть половинки кабачків на деко змащений маслом. Запікайте його в духовці 10-15 хвилин при 180 градусах.

Приготуйте начинку. У маслі на сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю і часник протягом 4-х хвилин. Потім до них додайте м'якоть кабачків шматочками. Готуйте овочі 6 хвилин. Прибравши овочі, в цій же сковороді, обсмажте фарш 10 хвилин. Додайте до нього зелень, а потім змішайте з овочами.

У готовий фарш додайте сіль і перець. Викладіть його в підготовлений кабачок на деко з маслом.

На начинку викладіть гуртки помідор. Приправити сіллю і poperčite. Зверху натріть обидва сиру.

Запікайте фарш з кабачками в духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин. Смачного!