Рецепт Свиняча рулька в мультиварці Панасонік фото

Свиняча рулька в мультиварці Панасонік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Різдво
Гарячі страви

Таку свинячу рульку в мультиварці Панасонік в домашніх умовах я зазвичай готую на Різдво, коли навколо тільки найближчі і панує тепла атмосфера. Ялівець і м'ясо підтримають настрій!

Ця свиняча рулька в мультиварці Панасонік в домашніх умовах готується легко і просто, а виходить незмінно смачною і ніжною. Цей смак ви не зможете забути - адже зізнаємося, не так вже й част Онам вдається дістати шматок свинини такого розміру! Щоб м'ясо точно було м'яким - краще мультиварки поки помічника не знайшли! Вона м'яко діє на свинину, роблячи її м'якою, але не дозволяючи їй пригоряти. Спробуйте!

  • Рулька - 2 кілограма (щоб влізла в мультиварку, головне)
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Ялівець - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль морська - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 0.5 Ст. Ложки
  • Перець гострий - За смаком
свиняча рулька в мультиварці Панасонік - фото крок 1
1. Рульку розморозимо, вимочити дві години на воді, а потім ретельно вискоблено шкурку і приберемо все зайве. Ідеальний шматок м'яса тепер викладаємо на дощечку, а в мисці змішаємо подрібнений лимон, товчений часник, олія, мідь, і всі спеції. Товкачем перетворюємо це все в один соус, і рясно натираємо рульку.
свиняча рулька в мультиварці Панасонік - фото крок 2
2. Маринуємо рульку добу в холодильнику. А потім просто перекладемо в чашу мультиварки. Вливаємо 3/4 склянки води і в режимі "гасіння" тримаємо рульку 5 годин.
свиняча рулька в мультиварці Панасонік - фото крок 3
3. М'ясо треба періодично перевертати. В результаті повчитися приблизно таку рум'яну рульку. Жирок поки виливаємо в миску. А рульку повертаємо і вже без рідини в режимі "жарка" тримаємо 10-15 хвилин.
свиняча рулька в мультиварці Панасонік - фото крок 4
4. От і все! Я навіть не знаю, чи буде смачніше в холодному або гарячому вигляді - це м'ясо ніжне і соковите!

Схожі рецепти