Свинина з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі прості, швидкі і насичені за смаком страви азіатської кухні, рекомендую взяти на замітку цей класний рецепт. Хочу навчити вас, як приготувати свинину з кешью, імбиром і соусом.
Основою соусу буде суміш соєвого і гостро-солодкого з соком лайма. Такі смакові поєднання зроблять м'ясо дійсно приголомшливим. Горішки надають особливу пікантність. А на весь процес у вас піде всього близько 25-30 хвилин. Такий рецепт обов'язково рекомендую додати в кулінарну скарбничку.
- Гостро-солодкий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Вапно - 1 штука
- Свинина - 600 грам
- Рослинна олія - 2-3 чайних ложок
- Імбир - 2 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Кешью - 1/2-3/4 склянки
1. Складові, з яких ми приготуємо свинину з кешью. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте маленькими шматочками. Очистіть і подрібніть часник і імбир.
2. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом часник і імбир, обсмажте хвилинку-дві.
3. Свинину перемішайте з крохмалем.
4. Викладіть на сковороду.
5. Окремо обсмажте горішки, додавши на сковороду трішки олії.
6. З'єднайте гостро-солодкий і соєвий соус, додайте сік лайма і перемішайте.
7. М'ясо присмажилося. Вилийте соус на сковороду, додайте горішки і продовжуйте смажити, помішуючи, до готовності.
8. Свинина з кешью - це смачно і просто. Смачного!