Рецепт Свинина по-монастирськи фото

Свинина по-монастирськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Серед усіх варіантів м'яса, яке прийнято запікати під шубою, цей рецепт, напевно, найпростіший, але смак цього блюда, навпаки, багатий і дуже домашній, відмінний варіант для ситної вечері.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-монастирськи, про який я сьогодні хочу вам розповісти досить цікавий. Я не знаю, звідки у нього взялося таке ось дивна назва, але можу припустити, що воно було дано страві через його простоти і скромного виду. І якщо ви вже встигли ознайомитися зі складом, то напевно помітили, що це блюдо можна віднести до розряду економічних, адже всі продукти, які нам тут знадобляться завжди є в холодильнику, і нам навіть не доведеться йти в магазин. Це дуже зручно, коли до вас несподівано вирішили приїхати гості, і треба швидко щось приготувати, або коли ви втомлені прийшли з роботи і забули зайти в магазин за продуктами, тоді до вас на допомогу прийде цей простий рецепт свинини по-монастирськи, так що обов'язково візьміть його собі на замітку.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
свинина по-монастирськи - фото крок 1
Свинину промиваємо під холодною водою, висушуємо за допомогою паперової серветки і нарізаємо на порційні шматки, солимо, посипаємо спеціями. Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому свинину з двох сторін до золотистого кольору.
свинина по-монастирськи - фото крок 2
В іншій сковороді так само розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізаний півкільцями цибулю і терту на крупній тертці моркву. roza_ker, поки овочі не придбають золотистий колір.
свинина по-монастирськи - фото крок 3
Тепер викладаємо обсмажені овочі на м'ясо і посипаємо тертим сиром. Ставимо сковороду в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10-15 хвилин.
свинина по-монастирськи - фото крок 4
Подавати готову страву можна з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти