Свинина під сирним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати свинину? Я зазвичай таке м'ясо не вітаю. Для мене воно жірновато, але тут попався дуже цікавий рецепт. Вийшло мегавкусно. Дуже настійно рекомендую вам спробувати.
Приготування не забере у вас багато часу, але рецепт варто того, щоб бути один раз випробуваним. М'ясо виходить найніжнішим, смачним і ароматним. Сирний соус чудовий! Ніколи не думала, що звичний плавлений сирок зіграє таку важливу роль. Вийшло неймовірно смачно. Я тепер будь-який тушковане м'ясо готую саме в такому соусі. Прямо ну дуже сподобалося! Розділіть зі мною радість, спробуйте, як приготувати свинину по сирним соусом.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Вода - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
Для приготовлени свинини під сирним соусом вам необхідно взяти м'якоть свинини. Промити її під проточною водою. Обсушити і нарізати на невеликі шматочки.
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими шматочками. В даному випадку не особливо має значення вид нарізки цибулі. Робіть, як зручно вам. Лук утушітся і окремо в страві відчувається не буде.
У глибокому сотейнику з товстими стінками на рослинній олії обсмажте цибулю.
Коли цибуля обсмажиться, додайте нарізане м'ясо.
Обсмажте м'ясо з цибулею. Коли м'ясо змінить колір, додайте в каструлю спеції, сіль, трохи кип'яченої води (від сирої води м'ясо стає жорстким). Гасіть під кришкою на середньому вогні до готовності. Коли м'ясо буде майже готове, додайте в каструлю нарізаний плавлений сирок.
Тушіте, періодично помішуючи, поки плавлений сир не розчиниться в бульйоні, а сам бульйон злегка не загусне.
Подайте м'ясо до столу. Неймовірно смачне м'ясо в чудовому сирному соусі чекає, щоб його швидше спробували. Відмінне блюдо. І готується легко.