Рецепт Суші з фореллю фото

Суші з фореллю
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Форель , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На піку популярності японської кухні багато пробують себе в приготуванні багатьох страв. Найпопулярніше - це класичні суші. Розповім, як приготувати смачні суші з фореллю.

Опис приготування:

Любителі японської кухні хоч раз, але робили суші самостійно. У кого вони вийшли, а комусь не вдалося - в цьому немає нічого ганебного. Суші можна зробити з будь-якої червоною рибою, наприклад, лосось, тунець, форель, сьомга. Їх подають холодними з соєвим соусом і васабі. Суші не зберігають довго, а їдять відразу після приготування.

  • Форель - 400 грам
  • Біле напівсолодке вино - 0, 5 склянки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Норі - 15 штук
  • Рис відварний - 1, 5 склянки
  • Авокадо - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Огірок - 3 штуки
  • Чорний кунжут - За смаком
суші з фореллю - фото крок 1
1. Вимийте рибне філе, після цього витріть насухо. У мисці змішайте вино, лимонний сік, чебрець, гірчицю, оливкова олія і сіль. Замаринуйте рибу і залиште на добу. Мариноване філе запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин, потім остудіть рибу і очистіть від кісток.
суші з фореллю - фото крок 2
2. Наріжте тонкими скибочками перець і огірок, на дрібній тертці натріть моркву, розберіть рибу на шматочки. Розкладіть лист норі і на одну сторону викладіть трохи рису, потім перець і огірок, поруч покладіть вздовж рибне філе, додайте трохи тертої моркви, а на інший край покладіть трохи рису.
суші з фореллю - фото крок 3
3. Загорніть рол і таким же чином зробіть суші з решти норі. Гострим ножем розрізати кожен рол на шматочки. Прикрасьте суші чорним кунжутом, а подавайте з соєвим соусом і васабі. Смачного!

Схожі рецепти