Суп з яловичиною і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів супів з яловичиною безліч, пропоную вам свій рецепт супу, який дуже зручний тим, що зваривши 1 суп, можете урізноманітнити його і додати до нього інші овочі.
Як я вже говорила цей суп дуже зручний тим, що зваривши велику каструлю можна урізноманітнити обіди без особливих зусиль: сьогодні подали білі щі, завтра заправили їх червоним болгарським перцем і отримали зовсім інший смак, ще залишилися - зробимо червону борщову заправку, експериментуйте!
- Капуста білокачанна кисла - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка свіжа - 1 штука (гілочка)
- Кріп свіжий - 2 штуки (гілочки)
- Картопля - 2 штуки
- Олія соняшникова рафінована - 30 мілілітрів
- Яловичина філе - 500 грам
- Квасоля біла консервована - 200 грам

Для приготування білих щей взяти м'ясо, квашену капусту, картопля, консервовану квасолю (можна використовувати суху - тільки замочити на ніч її попередньо і закладати разом з м'ясом), цибуля, соняшникова олія і зелень. Після того як приготували всі продукти, приступимо безпосередньо до готування. У холодну воду покладемо м'ясо, воду потрібно довести до кипіння і зняти піну.

Картоплю треба нарізати часточками або кубиками, а цибулю дрібно порізати.

Ложку лука додати разом з картоплею до м'яса, варити, поки картопля стане м'яким.

Тим часом, на маслі припустити решті цибулю до прозорості - НЕ пересмажувати.

Коли картопля звариться, в каструлю додати квашену капусту (якщо кисла сильно, то промити її гарячою водою).

Коли капуста стане м'якою, додати лушпиння заправку.

Потім квасоля разом із заливкою довести до кипіння, вогонь зменшити.

Додати, нарізане зручними шматочками, зварене м'ясо.

Потомити на повільному вогні хвилин 10.

Додати дрібно нарізану зелень, накрити кришкою і відключити плиту. Дати настоятися. Подавати зі сметаною.